Pomoć Hrvatska apartmani u Hrvatskoj
S vama smo više od 20 godina! S nama ste sigurni

U kontaktu smo sa svakim vlasnikom smještaja i jamčimo da neće biti otuđenja pologa zbog ne postojećeg smještaja.
Naša stranica SMJESTAJ.com.hr Vam nudi smještaj bez provizije i bez posrednika, tj. bez povećanja cijena od strane trećih osoba, komunicirate izravno s vlasnicima privatnih smještaja!

Rezervacije i kontakt ?

Nudimo Vam informacije o privatnim smještajima u Hrvatskoj za iznajmljivanje, tako da možete izabrati prigodan smještaj za vaš odmor ali mi sami ne iznajmljujemo te smještaje. Nismo posrednici niti agentura jer neuzimamo nikakve provizije. Kontaktirate direktno sa vlasnikom smještaja obilazeći nepotrebne treće strane i njihove nadoplate.

Prođite naš katalog privatnih smještaja i nađite nekoliko koji se Vam sviđaju. Kada nađete takav smještaj ispunite jednostavni obrazac na dnu svake stranice tog konkretnog smještaja i pošaljite svoj upit. Upit ide direktno na email vlasnika smještaja koji će Vas nakon toga konktaktirati na email ili drugi kontakt koji navedete u upitu. Pitajte vlasnika za sve informacije koje smatrate važne za vas ili dodatne slike da nebi nastao poslije problem.

Ukoliko vlasnik smještaja ima slobodno onda će u većini slučajeva zahtijevati predujam/depozit u rasponu od 10% do 50% od ukupne cijene za potvrdu rezervacije, kako bi bio siguran da ćete stići ili kao naknadu ukoliko ne dođete. Depozit je nepovratan.

Ukoliko budete imali slučajno nekakve jezične ili bilo koje druge probleme sa vlasnikom objekta napišite nam na info@smjestaj.com.hr ili ako trebate našu brzu reakciju pišite preko online chata a mi ćemo uraditi sve da Vam pomognemo.Sa vama smo već preko 20 godina! Sa nama možete biti sigurni !

REZERVACIJE BEZ POSREDNIKA Naša stranica SMJESTAJ.com.hr vam nudi smještaje bez provizije i bez posrednika, odnosno bez poskupljenja trećim osobama, zato što imate izravni kontakt s vlasnicima privatnih apartmana !